چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

brownies dessert

دسر بِرانیز

3.4 هزار بازدید
40 دقیقه
مواد لازم
کره دمای محیط – 125 گرم
شکر – 300 گرم
تخم مرغ – 4 عدد
پودر کاکائو – 50 گرم
آرد – 120 گرم
سس شکلات – 50 گرم

طرز تهیه دسر بِرانیز

طرز تهیه دسر بِرانیز:

تخم مرغ را با همزن زده و 2/3 شکر را به تدریج به تخم مرغ اضافه میکنیم بقدری با درجه تند همزن می زنیم تا تخم مرغ ها قوام بیاید (حتماً در زمان زدن تخم مرغ ها همزن را خاموش کرده و اطراف ظرف را با لیسک تمیز می کنیم و بعد دوباره همزن را روشن میکنیم) سپس مابقی شکر و پودر کاکائو را که با هم مخلوط کرده ایم به مواد اضافه میکنیم بعد از 3 دقیقه کره را اضافه و بعد از 2 دقیقه آرد را اضافه می کنیم تا مخلوط یک دستی بدست آید.

کاغذ روغنی را در سینی به ابعاد 30*40 قرار می دهیم و مواد برانیز را روی آن می ریزیم و صاف میکنیم. (ارتفاع برانیز نباید زیاد باشد) برانیز را در فر به مدت 30 تا 35 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم و بعد از 20 دقیقه پخت برانیز با یک خلال دندان تست میکینم خلال دندان را داخل برانیز زده و اگر مواد به آن نچسبید برانیز را از فر خارج میکنیم ، با خلال دندان روی آن را سوراخ سوراخ می کنیم و سس شکلات را روی برانیز داغ می ریزیم بعد از سرد شدن دسر برانیز را به شکل مربع یا مستطیل برش می زنیم.

نکته در زمان ریختن مواد خشک بهتر است ابتدا با همزن خاموش کمی مواد را مخلوط نماییم و بعد همزن را روشن نماییم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • شکوفه گفته:
    عااااااااالی بود
پاسخی بگذارید