چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

celery strew

خورش کرفس

8.7 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم

گوشت ماهیچه – نیم کیلو
کرفس – 1 تا 2 عدد
پیاز – 2 عدد
آبلیمو – 1 استکان
زعفران ساییده – 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه خورش کرفس

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم سپس گوشت قیمه ای خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و به همراه آب میگذاریم تا گوشت بپزد. ساقه های کرفس را به اندازه دو بند انگشت (یا به اندازه دلخواه) خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم بعد به همراه نمک ، فلفل ، آبلیمو و زعفران ساییده شده به گوشت اضافه میکنیم تا به آرامی بجوشد و خورش کرفس جا بیفتد.

میتوان در خورش کرفس از نعناء و جعفری استفاده نمود . نعناء و جعفری را خرد و سرخ میکنیم و با کرفس داخل خورش می ریزیم در این صورت بجای زعفران باید رب گوجه فرنگی اضافه نمود. (برای 1 عدد کرفس درشت معادل نیم کیلو نعناء و جعفری نیاز است)

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • هدیه گفته:
    یه استکان آبلیمو؟؟!!!! دیگه قابل خوردن نیست
  • پروین گفته:
    عالیه عاشق خورش کرفسم هر دو روش درست کردن خورش کرفس رو درست میکنم با مرغ هم عالیه میشه
  • پروین گفته:
    عالیه دستت درد نکنه من هر دو روش رو درست میکنم .با مرغ هم درست میکنم خیلی خوشمزه میشه .
دیدگاهتان را بنویسید