چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

yogurt stew

خورش ماست به روش هندی

4.3 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

مرغ – 1 عدد حدود 1/5 کیلوگرم
ماست کیسه ای آب گرفته – 1 کیلوگرم
پیاز سرخ شده – 2 قاشق سوپخوری
گشنیز – 250 گرم
زیره نیمکوب – 1/2 قاشق غذاخوری
سیر – 4 حبه
زعفران سائیده – 1 قاشق چایخوری
روغن – 100 گرم
نمک و فلفل – بقدر کافی

طرز تهیه خورش ماست به روش هندی

مر غ با 1 لیوان آب و پیاز داغ روی حرارت ملایم میگذاریم تا بپزد. گشنیز خرد شده و سیر له شده را در کمی روغن سرخ میکنیم و بهمراه نمک و فلفل به مرغ اضافه میکنیم زعفران را در کمی آبجوش حل کرده و نصف آن را به مرغ اضافه میکنیم ، بعد از پخت ، مرغ 4 قاشق آب داشته باشد. مرغ را از آب درآورده و بعد از خنک شدن استخوان های بزرگ آن را جدا میکنیم و آن را قطعه قطعه میکنیم و دوباره داخل قابلمه حاوی آب مرغ برگردانده و روی حرارت ملایم میگذاریم .

ماست را با مابقی زعفران دم کرده و کمی نمک مخلوط کرده و هم می زنیم تا کاملاً صاف و یکدست شود و داخل ظرف مرغ می ریزیم و هم می زنیم . وقتی ماست داغ شد خورش ماست آماده سرو است.

نکته : بعد از ریختن ماست خورش نباید بجوشد و فقط گرم شود.

نکته :خورش ماست به روش هندی را میتوان با گوشت بدون استخوان پخت که میزان گوشت نیم کیلو است و برای پخت گوشت ، خورش به آب بیشتری احتیاج دارد.

برای تهیه ماست سفت کیسه ای حدود 2 کیلو گرم ماست را در یک کیسه ( از جنس متقال) ریخته و داخل یک سبد قرار میدهیم تا آب آن جدا شود حدوداً یک کیلوگرم ماست سفت یا چکیده بدست می آید.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید