چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

خورش قیمه

5.7 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم

گوشت مغز ران گوسفند- نیم کیلو
لپه – 100 گرم
پیاز – 2 عدد
لیمو عمانی – 4 تا 5 عدد
رب گوجه فرنگی – 2 قاشق سوپخوری
نمک ، فلفل و ادویه – به میزان لازم
سیب زمینی – 3 عدد
روغن – به میزان لازم

طرز تهیه خورش قیمه

لپه را که از قبل خیس کرده ایم در آبکش می ریزیم. پیاز را نگینی خرد میکنیم و در روغن سرخ می نماییم سپس لپه را به پیاز سرخ شده اضافه و کمی سرخ میکنیم . لپه ها که کمی تغییر رنگ داد رب گوجه فرنگی را اضافه و تفت می دهیم بعد گوشت خرد شده را اضافه و درِ ظرف را میگذاریم حرارت را کم میکنیم تا آب گوشت کشیده شود 2 لیوان آب ، لیمو عمانی ، نمک ، فلفل و ادویه را اضافه و زمان می دهیم تا گوشت بپزد.

سیب زمینی را خلال خرد کرده و در روغن سرخ می نماییم. بعد از اینکه خورش قیمه آماده شد در ظرف سرو کشیده و سیب زمینی سرخ شده را روی خورش می ریزیم.

نکاتی برای خوشمزه شدن خورش قیمه

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید