پلو بلغور تند ترکیه
بلغور را در کمی روغن مایع و یک قاشق...
سبزی ( تره ، جعفری ، شنبلیله ) – 1 کیلو
گوشت مغز ران – نیم کیلو
لوبیای قرمز – 100 گرم
لیمو عمانی – 4 عدد
روغن – به میزان لازم
نمک ، فلفل و زردچوبه – به میزان لازم
در این پست از چی بخوریم ؟ با خورش خوشمزه ی قورمه سبزی در خدمت شما عزیزان هستیم و امیدواریم که با درست کردن آن به یاد گذشته ها بیافتید.
طرز تهیه خورش قرمه سبزی :
گوشت را به صورت قیمه ای (تکه تکه) خرد کرده و با پیاز سرخ می کنیم و با لوبیاقرمز و لیموعمانی به همراه آب می گذاریم تا نیم پز شود . بعد سبزی (تره ، جعفری و شنبلیله) خرد شده که در روغن سرخ کرده ایم را داخل گوشت می ریزیم. مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و می گذاریم خورش قرمه سبزی آهسته آهسته بجوشد و جا بیفتد.
نکته : در صورتی که ترشی خورش قرمه سبزی کم بود میتوان به آن آب لیمو اضافه کرد.