چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Ghormehsabzi-with-chicken-strew

خورش قورمه سبزی با مرغ

6.3 هزار بازدید
2 ساعت
مواد لازم

سبزی قورمه پاک و خرد شده – 1 کیلو
سینه مرغ – 2 عدد
پیاز داغ – 3 قاشق سوپخوری
روغن – به میزان لازم
نمک و زردچوبه – به میزان لازم
لوبیا قرمز – 200 گرم
لیمو عمانی (پاک شده) – 1/2 پیمانه

طرز تهیه خورش قورمه سبزی با مرغ

سبزی قورمه را داخل تابه (تابه تفلون استفاده نشود) ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا آب سبزی خشک شود در طول این مدت باید سبزی را هر چند دقیقه یکبار هم زد تا نسوزد بعد از خشک شدن آب سبزی (سبزی به تابه می چسبد) روغن را به آن اضافه کرده ، حدود 10 تا 15 دقیقه دیگر روی حرارت گذاشته تا سبزی سرخ شود. (در طی این مدت سبزی را چندباری هم می زنیم).

لوبیا از قبل خیس شده را روی حرارت میگذاریم تا نیم پز شود.

سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و قطعه قطعه میکنیم ، سپس با پیاز سرخ شده تفت می دهیم ، لوبیا نیم پز شده و مقداری آب به آن اضافه و حرارت را ملایم می نماییم . بعد از 45 دقیقه سبزی سرخ شده ، لیموعمانی ، نمک ، فلفل و زردچوبه را به خورش اضافه میکنیم و تا جا افتادن خورش قورمه سبزی با مرغ ، خورش را روی حرارت ملایم قرار میدهیم . نوش جان.

سبزی قورمه شامل تره ، جعفری و شنبلیله است.

 

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • نیکو گفته:
    سلام متشکرم مفید بود خصوصا که نوشتین آب سبزی باید گرفته شه
  • یلدا گفته:
    عالیییییییییییییییییییییییییییی
دیدگاهتان را بنویسید