چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Mashroom stew

خورش قارچ-2

10 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم

قارچ – 300 گرم
رب گوجه فرنگی – 1 قاشق غذاخوری
روغن – به میزان لازم
گوشت خورشتی – 300 گرم
پیاز متوسط – 2 عدد
نمک و فلفل – به میزان لازم
زردچوبه – 1/2 قاشق چایخوری
آبلیمو – 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش قارچ-2

پیاز را رنده و در روغن سرخ می کنیم سپس گوشت خورشتی را داخل آن ریخته و تفت می دهیم ، رب گوجه فرنگی ، زردچوبه ، نمک و فلفل را بهمراه آب به گوشت اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم تا گوشت بپزد، قارچ ها را در کمی روغن تفت می دهیم و یک ربع آخر پخت خورش ، قارچ تفت داده شده را به همراه آبلیمو به خورش اضافه می نماییم تاخورش قارچ جا بیفتد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • فاطمه گفته:
    عالی
دیدگاهتان را بنویسید