چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Broadbean

خورش باقلا سبز

7.5 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم

گوشت – 300 گرم
پیاز متوسط – 1 عدد
سیر – 3 حبه
باقالا پاک شده – 2 پیمانه
شوید خشک – 1 قاشق غذاخوری
شوید تازه- 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی – 2 تا 3 قاشق غذاخوری
آب لیمو – 1 قاشق غذاخوری
گلپر – 1 قاشق چایخوری
روغن – به میزان لازم
نمک ، فلفل و زردچوبه – به میزان لازم

طرز تهیه خورش باقلا سبز

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن کمی سرخ می کنیم سپس گوشت را اضافه و تفت می دهیم ، فلفل ، زردچوبه و سیر خرد شده را به گوشت اضافه میکنیم و کمی تفت می دهیم سپس رب گوجه فرنگی را اضافه و با رب نیز کمی تفت می دهیم آب را به خورش اضافه کرده و درِ ظرف را میگذاریم . باقلا ها را در روغن سرخ کرده و شوید به آن اضافه میکنیم وقتی گوشت پخته شد باقلاها را به همراه نمک، آب لیمو و گلپر به خورش اضافه میکنیم حدود 10 دقیقه بجوشد سپس از روی حرارت برداشته و شوید تازه را به آن اضافه میکنیم.

نکته :

  • باقالا اگر یخ زده باشد خیلی زود پخته و له میشود و اگر خشک باشد به زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد.
  • میتوان از شوید تازه در طبخ خورش باقلا استفاده نمود که طعم و بوی بهتری دارد.

با تشکر از رویا خانم جهت ارسال عکس و دستور خورش باقلا سبز

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید