چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

خوراک سیب زمینی لایه ای

خوراک سیب زمینی طبقه ای

2.8 هزار بازدید
35 دقیقه
مواد لازم

سیب زمینی – 3 کیلو
شیر – 300 سی سی
مغز گردوی رنده شده – یک قاشق
فلفل سیاه پودر شده – به میزان لازم
کره – 100 گرم
پیاز چه ریز شده – 70 گرم
سیر – 2 حبه
قارچه پخته ریز شده – 700 گرم
ریحان خرد شده – یک فنجان
پنیر پیتزا – 200 گرم
روغن زیتون – یک قاشق
نمک – به میزان لارم

طرز تهیه خوراک سیب زمینی طبقه ای

سیب زمینی پخته شده را بعد از خنک شدن رنده کرده و کنار می گذاریم. نمک و شیر را مخلوط کرده و فلفل سیاه و گردوی رنده شده را به شیر اضافه می کنیم و سپس مخلوط شیر را به سیب زمینی افزوده و با همزن و دور زیاد می زنیم.  سیر و پیازچه خرد شده را در کره کمی تفت داده و قارچ را اضافه می کنیم و بدون هم زدن تفت می دهیم و ریحان خرد شده را نیز اضافه می نماییم. سطح و دیواره قالب را چر ب می کنیم و یک لایه از مخلوط سیب زمینی در کف قالب پهن کرده و یک لایه مخلوط قارچ روی آن می ریزیم همینطور ادامه داده تا قالب پر شود سپس سطح خوراک سیب زمینی طبقه ای را با پنیر پوشانده و به مدت 25 دقیقه در فر با حرارت 190 درجه سانتیگراد می گذاریم .

نوش جان !

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید