قهوه شناسی
شناخت گیاه قهوه: گیاه قهوه بوته ای مخصوص...
مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و 120 گرم آن حدود 70 درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می سازد. یكی از بهترین منابع پروتیین گوشت سینه ی مرغ است. ۹۰گرم سینه ی مرغ، فقط حدود سه گرم چربی دارد. افرادی که می خواهند که مقدار چربی غذای شان را کم کنند، می توانند از گوشت سینه مرغ استفاده کنند. چربی گوشت سینه مرغ نصف چربی گوشت ران مرغ است.
مرغ منبع بسیار خوبی از ویتامین (B3نیاسین)است. DNAبه ویتامین B3 نیاز دارد و کمبود نیاسین به اندازه ی کمبود سایر ویتامینهای گروه B در ارتباط مستقیم با بیماری های ژنتیکی می باشد، علاوه بر این دریافت منظم غذاهای غنی از ویتامین B3(نیاسین) مانند گوشت مرغ، از بروز بیماری آلزایمر و دیگر بیماریهای شناختی مرتبط با افزایش سن جلوگیری به عمل می آورد علاوه بر عملکرد نیاسین در DNA، این ویتامین برای تبدیل پروتئین ها، چربی ها و کربوهیدرات های بدن به انرژی، ضروری و لازم می باشد نیاسین به کنترل قند خون کمک می کند و فعالیت هورمون انسولین را تنظیم می کند .مصرف 120 گرم گوشت مرغ حدود 72 درصد نیاز بدن به این ویتامین را برآورده می سازد.
مرغ منبع خوبی از ویتامین B6 نیز می باشد. این ترکیب خوب ویتامینی B ، مرغ را به عنوان یک غذای مفید برای تامین انرژی سوخت و ساز (متابولیسم) بدن معرفی می کند، 120 گرم گوشت مرغ حدود 32 درصد از نیاز ما به ویتامین B6 را برطرف می سازد.
گوشت مرغ همچنین یک منبع خوب سلنیوم می باشد. سلنیوم یکی از اجزای بسیار مهم واکنشهای متابولیکی در بدن می باشد که عبارتند از متابولیسم هورمونهای تیروئیدی، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی و سیستم ایمنی. مصرف 120 گرم گوشت مرغ 40 درصد نیاز روزانه ی بدن به سلنیوم را بر طرف می سازد.
ویتامین B۶در كاهش میزان هوموسیتین، مادهای كه باعث صدمه به شریان و در نتیجه خطر ابتلا به امراض قلبی و عروقی میشود، نقش مهمی دارد.
تحقیقات نشان دادهاند كه وجود سینه ی مرغ در رژیم غذایی در كاهش كلسترول و فشار خون مؤثر است. تمام قسمتهای مرغ از نظر مغذی بودن یكسان نیستند.. از مصرف پوست و گوشت تیره ی مرغ تا حد امكان خودداری شود. این دو حاوی میزان بیشتری چربی اشباع شده هستند.