چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

lobiya

خواص لوبیای سبز

3.1 هزار بازدید
مواد لازم
تعریف نشده

طرز تهیه خواص لوبیای سبز

لوبیا سبز دارای کالری کمی (75/43 کالری در یک غلاف) است ولی بسیار مقوی می باشد.

لوبیا سبز به دلیل داشتن ویتامین K، ‌بسیار برای ساختن استخوانهایی قوی مهم است.

لوبیا سبز منبع غنی از ویتامینA(از نوع بتاکاروتن) و همچنین ویتامین C ، می‌باشد. این دو ماده مغذی،‌ آنتی اکسیدان هایی مهم می‌باشند که در کاهش رادیکالهای آزاد موجود در بدن کمک می‌کنند.

لوبیا سبز حاوی فیبر، پتاسیم، فولات و منیزیم می‌باشد که هر کدام از این مواد نقش موثری در تقویت سیستم قلبی ـ عروقی ایفا می‌کنند.

فیبر که در لوبیا سبز موجود می‌باشد باعث کاهش فشار خون می‌گردد.

فولات موجود در لوبیا سبز نیز از تخریب DNA و تغییر سلولهای روده جلوگیری می‌کنند

ویتامینهای C و بتاکاروتن هر دو خاصیتی ضد التهاب دارند و این خاصیت آنها، لوبیا سبز را ماده ای مفید برای کاهش بیماریهایی که التهابات نقش موثری در آنها دارد (مانند آسم، آرتروز استخوانی و آرتروز)  می‌سازد. همچنین به علت داشتن ویتامین ریبوفلاوین در کاهش حملات میگرن بسیار موثر است.

لوبیا سبز منبعی سرشار از آهن است.

برای خرید لوبیاسبز بهتر است لوبیای که غلاف آنها سبز باشد و دارای پوستی لطیف و بدون نقطه های قهوه ای بوده و ترد و تازه باشند انتخاب نمود.

برای نگهداری از آن بهترین روش این است که آنها را نشسته در کیسه ای پلاستیکی قرار داده و در فریزر نگه دارید. لوبیا سبز را فقط می توان به مدت 1 هفته در فریزر نگه داشت.

میزان مواد موجود در 100 گرم لوبیا سبز 

ویتامین K

00/20 میکرو گرم

منگنز

 37/0 میلی گرم

ویتامینC

13/12 میلی گرم

ویتامین  A

50/832 واحد

فیبر

00/4 گرم

پتاسیم

 75/373 میلی گرم

فولات

63/41 میکروگرم

آهن

60/1 میلی گرم

منیزیم

25/31میلی گرم

ویتامین B2(ریبو فلاون)

12/0 میلی گرم

کلسیم

50/57 میلی گرم

مس

13/0 میلی گرم

ویتامین  B1(تیامین)

09/0 میلی گرم

فسفر

75/48 میلی گرم

پروتئین

36/2 گرم

امگا 3

11/0 گرم

دسته بندی ها

برچسب ها
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • الهه گفته:
    فکر نمی کردم فقط یک هفته میشه فریزش کرد پس چیکار کنیم
پاسخی بگذارید