چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

adas

خواص عدس

3.3 هزار بازدید
مواد لازم
تعریف نشده

طرز تهیه خواص عدس

عدس منبع بسیار خوبی از فیبرهای كاهش دهنده كلسترول‌ و تنظیم کننده قندخون است

عدس دارای فیبر از نوع قابل جذب و غیر قابل جذب است.

– فیبرهای قابل جذب،یك ماده ژله مانندی در دستگاه گوارش ایجاد می‌كنند كه سبب دفع صفرا (حاوی كلسترول ) می‌گردد و آن را به خارج از بدن می‌برد.

– فیبر غیر قابل جذب ،كمك به افزایش مقدار مدفوع و جلوگیری از یبوست و بیماری های گوارشی مانند سندرم روده‌ای تحریك پذیر و التهاب روده‌ای می‌كند.

در یك فنجان عدس پخته فقط 230 كالری وجود دارد.  عدس بسیار اشتهاآور است.

نقش عدس در سلامتی قلب نه تنها به دلیل فیبرهای آن بلكه بعلت مقادیر قابل ملاحظه‌ای از فولات( Folate) و منیزم آن است. منیزم یك ضد رسوب كلسیم به شمار می‌آید.

 عدس باعث سوخت آهسته كربوهیدراتهای پیچیده و نیز باعث افزایش انرژی بدن با پر كردن ذخائر آهنی بدن شما می‌شود.

مواد موجود در 100 گرم عدس 

فولات

148.50 میکروگرم

فیبر

15.64 گرم

تریپتوفان

0.16 گرم

منگنز

0.98 میلی گرم

آهن

6.59 میلی گرم

پروتئین

17.86 گرم

فسفر

356.40 میلی گرم

مس

0.50 میلی گرم

ویتامین B1

0.33 میلی گرم

پتاسیم

730.62 میلی گرم

دسته بندی ها

برچسب ها
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید