چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

خمیر پیتزا

خمیر پیتزا

4.3 هزار بازدید
15 دقيقه
مواد لازم

شير – 1 پيمانه
آرد – به ميزان لازم
روغن مايع – 1/2 پيمانه
نمك – 1/2 قاشق چايخوري

طرز تهیه خمیر پیتزا

نمك را در شير حل كرده و روغن را به آن اضافه مي نماييم . آرد را كم كم اضافه كرده تا جاييكه به دست نچسبد. خمیر پیتزا را در ظرفي چرب شده پهن مي نماييم و براي تهيه پيتزا استفاده مي نماييم.

خمیر پیتزا نياز به استراحت و ورز دادن ندارد.

دسته بندی ها

برچسب ها
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • فاطمه گفته:
    سلام من برای پیتزای که پختم از دستور خمیر پیتزا استفاده کردم بسیار ترد و خوشمزه شده بود . متشکرم از طرز تهیه خمیر پیتزا.
دیدگاهتان را بنویسید