چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

sour cream

خامه ترش

2.7 هزار بازدید
30 دقیقه + 8 ساعت
مواد لازم
ماست ترش - 500 گرم
خامه - 500 گرم

طرز تهیه خامه ترش

طرز تهیه خامه ترش:

خامه ترش برای تهیه انواع شیرینی ، کیک ، دسر ، ساندویچ ، سوپ ، غذا ها و سس ها استفاده میشود و برای افرادی که غذایشان دیر هضم میشود داروی مفیدی می باشد. از نظر تغذیه ای ، تفاوتی بین خامه ترش و معمولی نیست و فقط به ذائقه افراد بستگی دارد .

ماست ترش را با خامه کاملاً با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا به دمای 60 درجه برسد به هیچ عنوان نباید به نقطه جوش نزدیک شود. از روی حرارت برداشته در آن را کیپ نمی کنیم و به مدت 8 ساعت در فضای آشپزخانه می گذاریم و بعد خامه ترش را درون ظرف شیشه ای داخل یخچال قرار می دهیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید