چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

cherry cream

خامه با گیلاس یک دسر ساده

1.9 هزار بازدید
15 دقیقه
مواد لازم

خامه – 300 گرم
پودر قند – 6 قاشق سوپخوری
سفیده تخم مرغ – 3 عدد
وانیل – ½ قاشق چایخوری
گیلاس – 500 گرم
بیسکویت گرد کوچک – 12 عدد

طرز تهیه خامه با گیلاس یک دسر ساده

خامه را با وانیل و پودر قند مخلوط کرده و ظرف خامه را در ظرف بزرگتری که در آن یخ ریخته ایم قرار میدهیم و با همزن می زنیم تا خامه سفت شود و فرم بگیرد. (اگر خط پره های همزن روی خامه بماند خامه فرم گرفته است)

سر همزن را شسته و خشک میکنیم و سفیده تخم مرغ را در ظرف دیگر به قدری میزنیم تا سفت شود و اگر ظرف را برگرداندیم سفیده تخم مرغ از ظرف بیرون نریزد سپس سفیده را با خامه مخلوط میکنیم .

یک عدد از بیسکویت را ته لیوان گذاشته و از خامه فرم گرفته شده با قیف روی بیسکویت میریزیم و روی آن را با گیلاس تزیین میکنیم .

میتوان روی خامه با گیلاس رنده شکلات ریخت.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید