چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

حلیم بادمجان

حلیم بادمجان

2.9 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم

بادمجان قلمی – 5 عدد
گوشت سردست – نیم کیلو
لوبیای سفید یا عدس -250 گرم
پیاز سرخ شده – 2 قاشق سوپخوری
کشک – 2 پیمانه
کره – به مقدار کافی
نمک و فلفل – به مقدار لازم
گردو – به مقدار لازم
نعنای خشک – به مقدار لازم

طرز تهیه حلیم بادمجان

گوشت، لوبیا و پیاز داغ را با 4 لیوان آب میگذاریم تا کاملاٌ بپزد. بادمجان ها را پوست کنده و کمی نمک میزنیم و در حرارت ملایم سرخ میکنیم. بادمجان ها و گوشت و لوبیا  را خوب کوبیده و با آب گوشت مخلوط میکنیم و ظرف را روی حرارت ملایم میگذاریم تا حلیم کاملاٌ جا افتاده و کش پیدا کند. ظرف را از روی حرارت برداشته  و کشک را به آن اضافه و روی آنرا با نعناء داغ و پیاز سرخ کرده و گردوی تازه پوست گرفته تزیین میکنیم .

نکته: میتوان بجای لوبیای سفید از عدس استفاده کرد.

 

حليم بادمجان آماده شد. نوش جان !

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید