چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

halva

حلوا

2.8 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم
آرد گندم - 1 کیلو
شکر- 750 گرم
روغن - 750 گرم
زعفران - نیم مثقال
آب - 4 لیوان
گلاب - نصف لیوان

طرز تهیه حلوا

طرز تهیه حلوا:

روغن را در یک ظرف ریخته و می گذاریم تا داغ شود آرد را به آن اضافه می کنیم و حرارت را ملایم کرده و مرتب هم می زنیم تا آرد کاملاً سرخ شود و رنگ آن خرمایی رنگ و عطر آن بلند شود . شکر با آب مخلوط کرده و می جوشانیم تا شکر حل شود گلاب و زعفران ساییده شده را به شربت اضافه می کنیم . آرد بعد از سرخ شدن از روی حرارت برداشته و شربت را به تدریج به آن اضافه می کنیم (چون حلوا شل نشود) و خوب هم می زنیم تا شربت کاملاً جذب حلوا شود و حلوا روغن بیاندازد . بعد حلوا را در دیس کشیده و تزیین می کنیم.

نکته: اگر حلوا شل شد به مدت 1 یا 2 دقیقه روی حرارت می گذاریم ولی نباید بیشتر بماند زیرا شربت می سوزد و حلوا خشک و سفت میشود.

نکته: بهتر است نصف روغن ، روغن مایع سرخ کردنی و نصف دیگر روغن جامد یا روغن حیوانی باشد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید