چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

حلوای هویج

حلوای هویج

2.6 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

آرد – 1 پیمانه
شکر – 2 پیمانه
هویج- نیم کیلو
کره – 100 گرم
گلاب – دو سوم پیمانه
زعفران دم کرده – به میزان لازم

طرز تهیه حلوای هویج

هویج را شسته و در مقداری آب می پزیم و بعد از پختن بوسیله دستگاه غذاساز آن را پوره می کنیم . شکر ، گلاب و زعفران را با پوره هویج مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید. آرد را در یک قابلمه تفلون می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به مدت 10 دقیقه ای تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود ولی آرد تغییر رنگ ندهد. کره را به آرد اضافه کرده و بعد از اینکه آرد یک دست شد شربت حلوا را به آرد اضافه می نماییم و هم می زنیم (چسبندگی حلوای هویج زیاد است و هم زدن آن کمی سخت) . حلوای هویج را آنقدر هم می زنیم تا به دیواره و کف قابلمه نچسبد. حلوا آماده است آن را در ظرف مورد نظر کشیده و تزیین می نماییم.

با تشکر از خانم والی جهت ارسال دستور و خانم خامدی جهت ارسال عکس حلوای هویج

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید