چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

جوجه کباب زعفرانی

جوجه کباب زعفرانی

3.4 هزار بازدید
40 دقیقه
مواد لازم

سینه مرغ – 5 عدد
پیاز – 2 عدد
ماست یا روغن مایع – 1/2 لیوان
زنجبیل تازه – 1 تکه کوچک
زعفران دم کرده – 1/3 لیوان
آبلیمو – 5 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی درشت – 4 عدد
کره – به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی

سینه های مرغ را به صورت نواری پهن برش می زنیم و هر تکه را دو نیم می کنیم  و در یک ظرف می ریزیم . پیازها را به شکل حلقه های نازک می بریم و به مرغ اضافه می نماییم . ماست یا روغن مایع ، زنجبیل ، 3 قاشق آبلیمو ، زعفران دم کرده ، نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه و مخلوط می نماییم . روی ظرف را با یک کیسه نایلون می پوشانیم و به مدت 6 تا 8 ساعت در یخجال قرار می دهیم تا مزه دار شود. بعد از مزه دار شدن ، مرغ ها را روی سطح صافی قرار داده و با کف دست روی سینه های مرغ را فشار می دهیم و سیخ را به آرامی از وسط مرغ رد می کنیم گوشت های مرغ در سیخ باید به هم چسبیده شود. گوجه فرنگی ها را به دو قسمت تقسیم نموده و به سیخ می کشیم. برای سس جوجه کباب زعفرانی ، کره در یک کاسه ریخته و روی حرارت بخار آب قرار می دهیم تا آب شود سپس 2 قاشق آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه می کنیم .

سیخ های جوجه کباب را روی آتش ذغال قرار می دهیم و کمی سیخ ها را روی حرارت می چرخانیم بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد با قلمو روی جوجه ها را سس کره می مالیم . در زمان کباب کردن جوجه ها هر چند لحظه یکبار سیخ ها را روی هم گذاشته تا آب کباب ها به خورد جوجه ها برود و دوباره روی حرارت قرار می دهیم این کار باعث تردتر شدن جوجه کباب می شود. در آخر هم سس کره را روی جوجه کباب ها ریخته و از روی حرارت بر می داریم .

جوجه کباب زعفرانی را می توان با پلو و یا نان سرو نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید