بنیه ذرت
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده...
نان تست – 6 عدد
تخم مرغ – 2 عدد
شیر – 2/3 پیمانه
دارچین (دلخواه)- 1/4 قاشق چایخوری
جوز هندی (دلخواه) – 1 قاشق چایخوری
وانیل (دلخواه) – 1/2 قاشق چایخوری
نمک – یک پنس
روغن – به میزان لازم
تخم مرغ ها را با چنگال خوب می زنیم سپس شیر ، نمک ، وانیل ، پودر دارچین و جوز هندی را به آن اضافه و مخلوط می نماییم . نان تست ها را در مخلوط تخم مرغ قرار داده تا کاملاً آغشته شوند سپس دو طرف نان تست ها را در کمی روغن سرخ میکنیم. نان تست فرانسوی یا فرنچ تست را به همراه میوه ، خامه یا انواع مربا و مارمالاد برای صبحانه سرو می نمایند.
فرنج تست یا تست فرانسوی را به روش های مختلفی تهیه می شود که یک روش آن در این پست آموزش داده شده است.
دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.