چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Pickled Peppers

ترشی فلفل

1.9 هزار بازدید
1 ساعت + 7 روز
مواد لازم

فلفل ریز و سرکه – به میزان لازم
نمک – به مقدار کم

طرز تهیه ترشی فلفل

فلفل های ریز را انتخاب و می شوییم و کاملاً خشک می نماییم سپس کمی نمک به آن می پاشیم و در یک ظرف شیشه ای دردار ریخته و روی آن سرکه می ریزیم تا ظرف شیشه ای کاملاً پر شده و روی فلفل ها را بگیرد، در آن را محکم می بندیم ، ترشی فلفل را به مدت 1 هفته در یخچال قرار می دهیم تا آماده سرو شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید