چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Pickled Okra

ترشی بامیه

1.5 هزار بازدید
20 روز
مواد لازم

بامیه – 1 کیلو
موسیر تازه – 3 عدد
سیر – 3 حبه
جعفری و ترخون تازه – 50 گرم
نعنا خشک – 1 تا 2 قاشق غذاخوری
سرکه سفید – به میزان لازم

طرز تهیه ترشی بامیه

بامیه ها را شسته و ساقه های آن را کمی کوتاه میکنیم. سپس بامیه ها را روی یک پارچه تمیز پهن کرده تا کاملاٌ خشک شود. بامیه ها را در یک شیشه دردار خشک ریخته، لا به لای بامیه ها سیر ، موسیر ، جعفری ، ترخون و نعنا خشک می ریزیم سرکه را روی بامیه ها می ریزیم تا پر شود ، درِ ظرف را محکم می بندیم تا ترشی بامیه هوا نکشد.

نکته :

  • ساقه های بامیه را زیاد کوتاه نکنید تا مایع لزج آن درون آن مانده و ترشی حالت لیز پیدا نکند.
  • اگر تردی بامیه را دوست ندارید میتوانید بامیه ها را در آب بجوشانیم و بعد در آبکش ریخته تا سرد و آب خود را از دست بدهد و بعد در شیشه بریزیم.
  • برای تهیه ترشی بامیه از بامیه های سالم استفاده شود.
  • اگر طعم تندی سرکه را دوست ندارید میتوانید کمی به سرکه آب جوشیده و نمک اضافه نمایید. ( حدوداً یک هشتم شیشه)
  • میتوانید موسیر ، سیر و سبزی ها را حذف نمایید ولی حتماً از نعناء خشک استفاده شود.
  • اگر ترشی لیز شد ، میتوان آب آن را کاملاً دور ریخت و یک بار دیگر با سرکه پر کنید.

با تشکر از خانم مختاری برای ارسال دستور ترشی بامیه

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید