چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

chocolate Truffle

ترافل شکلاتی

2.3 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

خامه – 60 گرم 
کره – 30 گرم
شکلات سفید – 250 گرم
بادام پودر شده – 1 پیمانه
اسانس بادام – 1 قطره
عسل – 1 قاشق سوپخوری
شکلات برای تزیین – 100 گرم
پودر نارگیل برای تزیین – به میزان لازم

طرز تهیه ترافل شکلاتی

شکلات سفید ، خامه و کره را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری ) گذاشته تا ذوب شود سپس عسل را اضافه میکنیم و از روی حرارت برداشته و اسانس بادام و پودر بادام را اضافه و مخلوط میکنیم و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم .

بعد به اندازه یک گردو از مواد برداشته ، گلوله کرده و به شکلات (سفید یا سیاه) ذوب شده آغشته میکنیم و داخل پودر نارگیل می غلطانیم ، ترافل شکلاتی را در کپسول های شکلات برای سرو قرار میدهیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید