چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

chocolate truffles

ترافل شكلاتي

13 هزار بازدید
30 دقيقه
مواد لازم
بيسكويت ساده (پتي بور)- 60 گرم
شيرعسلي - 3تا 4 قاشق سوپخوري
وانيل - نصف قاشق مربا خوري
پودر نسكافه - 1 قاشق سوپخوري
پودر كاكائو - 1 قاشق سوپخوري
ترافل رنگي - به ميزان لازم
شكلات قهوه اي - به ميزان لازم
خلال دندان - به ميزان لازم

طرز تهیه ترافل شكلاتي

طرز تهيه ترافل شكلاتي (ترافل رنگين كمان):

بيسكويت ها را پودر مي كنيم و در يك كاسه مي ريزيم . شيرعسلي و وانيل را اضافه كرده و هم مي زنيم تا خميري بدست آيد كه حالت چسبندگي داشته باشد. نسكافه و پودر كاكائو را اضافه كرده و مخلوط مي كنيم و ورز داده تا خوب به هم بچسبند . خمير به دست آمده را به شكل گلوله هاي به اندازه يك گردو در آورده و يك خلال دندان در آن فرو مي كنيم . شكلات را به روش بن ماري ( حرارت غير مستقيم مثل حرارت روي آب جوش ) آب كرده و شيريني ها را با خلال دندان در شكلات آب شده فرو كرده تا همه جاي گلوله ها شكلاتي گردد. شيريني هاي شكلاتي را كه هنوز نرم و گرم هستند  ترافل را روي آنها بپاشيد يا در كاسه اي پر از ترافل فرو كرده تا همه جاي شيريني ها به ترافل رنگي آغشته شود . ترافل شكلاتي يا ترافل رنگين كمان آماده سرو است.

نوش جان.

 

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید