چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

soy-sauce-egg

تخم مرغ آبپز با سس سویا

2.1 هزار بازدید
40 دقیقه
مواد لازم

تخم مرغ – 4 عدد
سس سویا – 4 قاشق غذاخوری
آب – 5 قاشق غذاخوری
روغن کنجد – 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه تخم مرغ آبپز با سس سویا

تخم مرغ ها را آبپز میکنیم و پوست آن را جدا می نماییم. سس سویا ، آب و روغن کنجد را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا بجوشد سپس از روی حرارت بر میداریم و تخم مرغ های آبپز را داخل سس به مدت نیم ساعت قرار میدهیم تا مزه دار شود . میتوان تخم مرغ مزه دار شده را برای تهیه سالاد استفاده می نماییم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید