چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

takito

تاکیتو مکزیکی

9.6 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

لوبیا قرمز(پخته شده) – 1/5 پیمانه
گوشت چرخ کرده – 200 گرم
رب گوجه فرنگی – 2 قاشق غذاخوری
پیاز(ساطوری خرد شده)- 2 عدد
فلفل قرمز و سیاه – به میزان لازم
نان لواش یا خمیر فیلو – به میزان لازم
کنجد بدون پوست ( دلخواه) – به میزان لازم
زردچوبه، نمک و زعفران- به میزان لازم
زرده تخم مرغ – 1 عدد
روغن زیتون – به میزان لازم

طرز تهیه تاکیتو مکزیکی

لوبیا را بعد از پخت میکس کرده و به شکل پوره در می آوریم . پیاز را با گوشت تفت می دهیم و در حین پخت زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه و قرمز را اضافه می نماییم. در یک تابه دیگر رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت می دهیم و به همراه پوره لوبیا به گوشت اضافه می کنیم و بعد از مخلوط کردن از روی حرارت بر میداریم.

زرده تخم مرغ و زعفران را با هم مخلوط کرده تا یکدست شود . خمیر یا نان لواش را به اندازه مورد دلخواه برش زده و روی سطح صافی پهن میکنیم و روی خمیر (نان لواش) را با قلمو از مخلوط زرده تخم مرغ مالیده و از مواد آماده شده تاکیتو گذاشته و رول می کنیم و مجدداً روی آن را با قلمو زرده تخم مرغ می مالیم و کمی کنجد روی آن می پاشیم و درون قالب چرب شده کنار هم رول ها را می چینیم و به مدت 15 دقیقه با حرارت 175 درجه سانتیگراد در فر قرار میدهیم .

تاکیتو را میتوان در روغن سرخ نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید