چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

tas kabab

تاس کباب

6.1 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم

گوشت گوسفندی بدون استخوان – نیم کیلو
میوه به – 2 عدد
سیب زمینی – 4 عدد
رب گوجه فرنگی – 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
زردچوبه و دارچین – به میزان لازم
روغن – نصف پیمانه
آلوبخارا – 1 پیمانه

طرز تهیه تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب:

پیاز ها را حلقه ای خرد می کنیم و نصف آن را ته تابه چرب شده قرار می دهیم ، گوشت را ورقه ای خرد می کنیم و روی پیازها چیده و آب جوش را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا گوشت بپزد. بعد از پختن گوشت ، سیب زمینی و به ورقه شده را به همراه مابقی پیازها روی گوشت می گذاریم . رب گوجه فرنگی و ادویه را در روغن تفت داده و با کمی آب ولرم بصورت سس درآورده و روی تاس کباب می ریزیم . آلوها را در کمی روغن تفت داده و به غذا اضافه می نماییم . وقتی سیب زمینی ها پخته شد تاس کباب آماده سرو می باشد. نوش جان.

اگر رب گوجه فرنگی و ادویه و آلو بدون تفت دادن در روغن به تاس کباب اضافه نماییم ، این غذا تبدیل به یک غذای رژیمی می شود که برای افرادی با انگیزه لاغری مناسب است.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • نسرین گفته:
    تاس کباب هویج نداشت
  • komeil گفته:
    ba salam va arze tashakor bekhatere site jame va mofidi ke tarahi kardid besyar amozandast va ba zabane sade va gabele darki amozesh dade shode ke agar kasi tajrobe ashpazi nadare kheyli rahat va bedone estres mitone gaza dorort kone .man gazae turky va taskabab ro dorost kardam va pishe mehmanam sarboland shodam va lezat bordan. mamnon va sepasgozar.
    • مدیر گفته:
      با تشکر از نظر شما و امیدواریم که همیشه و در همه جا پیروز و سربلند باشید.
پاسخی بگذارید