چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

date-&-mascarpone-tart

تارت خرما و ماسکارپونه

1.8 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

آرد گندم – 60 گرم
آرد برنج – 90 گرم
کره – 100 گرم
پودر شکر – 2 قاشق سوپخوری
پودر نارگیل – 30 گرم
خمیر مارسیپان رنده شده – 100 گرم
خرمای خرد شده – 8 عدد
مواد لازم میانی
تخم مرغ – 2 عدد
پودر کاسترد- 2 قاشق سوپخوری
پنیر ماسکارپونه – 125 گرم
پودر شکر – 2 قاشق سوپخوری
خامه – 80 گرم

طرز تهیه تارت خرما و ماسکارپونه

آرد گندم و آرد برنج را با هم مخلوط میکنیم و کره را با نوک انگشتان به خورد آرد می دهیم تا آرد به شکل خرده های نان در آید، سپس پودر شکر ، پودر نارگیل و خمیر مارسیپان را به مواد اضافه و مخلوط میکنیم تا به شکل خمیر در بیاید ، خمیر را در یک کیسه نایلون گذاشته و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار میدهیم . خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز میکنیم و در قالب تارت چرب شده پهن کرده و مجدداً به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار میدهیم . بعد روی خمیر را کاغذ روغنی انداخته و روی آن را حبوبات می ریزیم تا سنگین شود و خمیر در زمان پخت پف نکند . قالب را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار میدهیم بعد خمیر را از فر درآورده و حبوبات و کاغذ روغنی را از روی آن برداشته و مجدداً به مدت 5 دقیقه در فر قرار می دهیم تا خمیر بپزد، سپس از فر خارج نموده و بعد از اینکه خمیر تارت کمی خنک شد خرما ها را روی آن چیده و مایه میانی را روی خرما می ریزیم . و مجدداً در فر به مدت 25 دقیقه قرار میدهیم. (فر را از قبل گرم میکنیم)

روش تهیه مواد میانی : تخم مرغ ، پودر کاسترد ، پنیر ماسکارپونه ، پودر شکر و خامه را با هم مخلوط میکنیم و با همزن دستی می زنیم تا صاف و یکدست شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید