شاتوبریان با سس قارچ و جگر
قطعات گوشت را کمی می کوبیم تا شکل...
بادمجان قلمی بدون تخم – یک و نیم کیلو
فلفل قرمز دلمه ای – 2 عدد
فلفل سبز دلمه ای – 2 عدد
ماست کیسه ای – 500 گرم
فلفل قرمز کوبیده – 1 قاشق چایخوری
لیموترش – 2 عدد
روغن زیتون – 4 قاشق سوپخوری
سیر – 1 بوته
فلفل قرمز تند – به مقدار کم
نمک – به میزان لازم
بادمجان و فلفل دلمه ای سبز و قرمز را بعد از شستن و خشک کردن در سینی فر گذاشته و سینی فر را روی پایین ترین طبقه فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد می گذاریم تا بادمجان ها و دلمه ها کاملاً پخته و نرم شود ( حدوداً 45 دقیقه اگر تعدادی از آنها زودتر پخت باید از فر آنها را خارج نماییم ) سپس بادمجان ها را پوست کنده و تخم های فلفل دلمه را در می آوریم ، بادمجان ها و فلفل ها را در میسکر ریخته و خوب نرم و مخلوط میکنیم سیر له شده ، آبلیمو ، فلفل قرمز کوبیده و کمی نمک را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم .
روغن زیتون ، ماست چکیده ، نمک و فلفل را با هم مخلوط میکنیم و به مخلوط بادمجان و فلفل اضافه میکنیم و به ظرف سرو منتقل کرده و با سبزی یا زیتون سیاه تزیین میکنیم سپس تاراتو را در یخچال گذاشته تا کاملاً سرد شود و بعد سرو میکنیم.