چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

coconut-cookies

بیسکویت نارگیل و لیمو

2.4 هزار بازدید
40 دقیقه
مواد لازم

کره پاستوریزه – 90 گرم
وانیل – 1/4 قاشق چایخوری
پودر قند- 55 گرم
آرد – 150 گرم
آب – حدود 2 قاشق مرباخوری
سفیده ی تخم مرغ – 1 عدد
پودر نارگیل – 2 قاشق سوپخوری
مواد لازم کرم بیسکویت:
آب – 1/3 لیوان یا 80 میلی لیتر
زرده ی تخم مرغ – 1 عدد
پودر قند – 1 قاشق سوپخوری
کره ی نرم شده – 20 گرم
نشاسته ی ذرت – 3 قاشق مرباخوری
آب لیمو- 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه بیسکویت نارگیل و لیمو

کره ، وانیل و پودر قند با همزن برقی می زنیم تا نرم شود آرد را الک کرده و به مواد اضافه میکنیم سپس آب را افزوده تا خمیر نرم و یکدستی بدست بیاید. روی سطح صاف را آردپاشی کرده و خمیر را مالش می دهیم و بعد در یک کیسه پلاستیک به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار میدهیم. خمیر را بین دو پلاستیک به ضخامت 3 میلی لیتر با وردنه پهن میکنیم و با کاتر به قطر 5 سانتیمتر قالب می زنیم و با قالب 2/5 سانتیمتر وسط آنرا می بریم (به شکل حلقه در می آید) به تعداد خمیرهای حلقه ای دایره های 5 سانتیمتری می بریم. بیسکویت ها در سینی چرب شده می چینیم و روی دایره های که وسط آنها سوراخ است سفیده تخم مرغ (با چنگال کمی هم زده ایم) می مالیم و پودر نارگیل را روی آن می پاشیم  سپس بیسکویت ها را داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه گذاشته تا کمی قهوه ای شود.(فر را از قبل گرم میکنیم)

طرز تهیه کرم بیسکویت: آب ، زرده تخم مرغ ، پودر قند و کره را با هم ترکیب کرده سپس مخلوط نشاسته ی ذرت و آب لیمو را می افزاییم سپس مواد را روی حرارت گذاشته هم می زنیم تا غلیظ شود پس از سرد شدن بین بیسکویت ها قرار میدهیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید