چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

coconut biscuits

بیسکویت نارگیلی

3.1 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم
آرد سفید – 60 گرم
روغن یا کره – 60 گرم
خاکه قند- 85 گرم
پودر نارگیل – 2 قاشق سوپخوری
وانیل – به مقدار کم
سفیده تخم مرغ – 3 عدد

طرز تهیه بیسکویت نارگیلی

طرز تهیه بیسکویت نارگیلی:

کره ، خاکه قند و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن می زنیم تا نرم و لطیف شود . سفیده تخم مرغ را با همزن بقدری می زنیم تا کاملاً سفت شود و از کاسه بیرون نریزد(در زمان زدن سفیده ، پره های همزن را باید تمیز و خشک باشد) . بعد مخلوط کره را به سفیده اضافه کرده و مخلوط میکنیم ، آرد و پودر نارگیل را با هم مخلوط کرده و به مواد افزوده و بهم می زنیم تا مواد با هم مخلوط شود . مایه بیسکویت نارگیلی را در قیف ریخته و روی کاغذ روغنی می ریزیم و سینی را در فر با درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار می دهیم تا بیسکویت ها کمی برشته و خشک شوند.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید