چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

chocolate cookies

بیسکویت شکلاتی

2.3 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم
آرد - 1 پیمانه
تخم مرغ - 6 عدد
پودر قند - 170 گرم
پودر نارگیل - 4 قاشق سوپخوری
شکلات تخته ای - به میزان لازم

طرز تهیه بیسکویت شکلاتی

طرز تهیه بیسکویت شکلاتی:

سفیده تخم مرغ را با همزن زده طوری که سفیده از ظرف بیرون نریزد . پودر قند ، پودر نارگیل و آرد سفید را به زرده اضافه و مخلوط می کنیم . سفیده را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کرده و هم می زنیم . سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و روی آن را چرب می کنیم. مایه بیسکویت شکلاتی را در قیف ریخته و به صورت باریک روی کاغذ می ریزیم و به مدت 15 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد در فر قرار می دهیم . بیسکویت را پس از خنک شدن با شکلات تخته ای آب شده روکش می کنیم. بیسکویت شکلاتی آماده سرو می باشد. نوش جان.

فر را از قبل با درجه 180 درجه سانتیگراد گرم می نماییم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید