چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

bisqueet-shekari

بیسکویت شکری (مایکروویو)

10 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم
آرد سفید - 250 گرم
روغن جامد - 125 گرم
شکر - 90 گرم
تخم مرغ - 1 عدد
سفیده تخم مرغ - 1 عدد
وانیل - یک چهارم (1/4) قاشق چایخوری
بکینگ پودر - نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه بیسکویت شکری (مایکروویو)

طرز تهیه بیسکویت شکری:

روغن ، شکر ، بکینگ پودر ، وانیل و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا مایه کاملاً مخلوط و نرم شود. سفیده ها را جداگانه آنقدر می زنیم تا کاملاً پف کند، سفیده را داخل مایه روغن و زرده تخم مرغ می ریزیم . آرد را نیز می ریزیم و مخلوط می کنیم تا خمیر نرم شود. سپس خمیر را داخل سینی که چرب کرده ایم پهن می کنیم .

مایکروفر: دستگاه را از قبل با 230 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. سینی را بدون در روی سه پایه فلزی به مدت 13-15 دقیقه قدرت 20% (180 وات) و 230  درجه سانتیگراد قرار می دهیم (کلید ترکیبی) و بعد از اتمام این زمان برای اینکه سطح بیسکویت طلایی شود دستگاه را به مدت 5-3 دقیقه با گریل روشن می کنیم.

فر: فر ا با حرارت 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتیگراد) گرم می کنیم سینی را در پنجره وسط فر به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار میدهیم .

بعد از اینکه بیسکویت را از دستگاه خارج کردیم بلافاصله کمی شکر روی آن می پاشیم و پس از سرد شدن بیسکویت شکری  را به شکل دلخواه برش می دهیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید