چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Saffron Biscuits

بیسکویت زعفرانی

4.6 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم
کره – 100 گرم
خاکه قند – 80 گرم
زرده تخم مرغ – 1 عدد
آرد – 150 گرم
زعفران – 1/2 قاشق چایخوری
آب جوش – 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر -1/2 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل – 1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین – 1/2 قاشق چایخوری
شکر – به میزان لازم

 

طرز تهیه بیسکویت زعفرانی

زعفران در آبجوش حل کرده و کناری میگذاریم تا زعفران دم بکشد. کره دمای محیط و خاکه قند را با هم مخلوط کرده سپس با همزن می زنیم تا خاکه قند در کره حل شود ، زعفران دم کرده و زرده تخم مرغ را به ترتیب اضافه کرده و با همزن می زنیم. آرد ، بیکینگ پودر ، پودر زنجبیل و پودر دارچین را با هم مخلوط کرده و دو بار از الک رد میکنیم و به تدریج به مخلوط کره و زرده تخم مرغ اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا خمیر یکدستی بدست بیاید. روی یک سطح آردپاشی کرده و خمیر را با وردنه به قطر 4 میلیمتر باز میکنیم و با کاتر بیسکویت ها را قالب می زنیم و روی آن را شکر می پاشیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب نموده ایم قرار میدهیم .

فر را با درجه 170 درجه سانتیگراد از قبل گرم میکنیم و به مدت 12 دقیقه بیسکویت زعفرانی را داخل آن قرار می دهیم بیسکویت ها نباید برشته شود بعد از سرد شدن بیسکویت ها را از روی کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مخصوص قرار میدهیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید