چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

biscuit with cornflaks & dates

بیسکویت با خرما و کرن فلکس

2.5 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

برگه ی ذرت برشته شده (کرن فلکس) – 150 گرم
پودر نارگیل – 45 گرم
شکر – 100 گرم
کشمش – 160 گرم
خرما- 170 گرم
آرد – 150 گرم
بیکینگ پودر – 2 قاشق چایخوری
کره ذوب شده – 185 گرم
تخم مرغ -2 عدد
پودر کاکائو – 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه بیسکویت با خرما و کرن فلکس

کرن فلکس ها را خرد کرده و با پودر نارگیل ، شکر ، کشمش ، خرمای خرد شده ، پودر کاکائو ، آرد الک شده و بیکینگ پودر مخلوط می کنیم سپس تخم مرغ ها و کره اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم به اندازه 1 قاشق سوپخوری از مخلوط بیسکویت برداشته و به صورت گلوله درست میکنیم و داخل سینی چرب شده قرار میدهیم سپس با دست روی گلوله ها را فشار داده و سینی را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا کمی قهوه ای شود . بیسکویت ها را پس از سرد شدن به ظرف مورد نظر منتقل می نماییم.

نکته : بیسکویت ها را با فاصله 3 سانتیمتری در سینی میگذاریم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید