چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

بوقلمون سرخ شده درسته

بوقلمون سرخ شده درسته

6.5 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم
بوقلمون جوان ( کوچک ) - 3 کیلو
کره - 100 گرم
نمک و فلفل - به میزان لازم

طرز تهیه بوقلمون سرخ شده درسته

در میان ما ایرانی ها انواع گوشت ها طرفداران خاص خود را دارند و یکی از گوشت ها که از طرفداران بسیاری نیز برخوردار است گوشت بوقلمون است .

 

طرز تهیه : 

بوقلمون را بدقت تمیز میکنیم بعد کره را در ظرف مناسبی می اندازیم و روی آتش می گذاریم تا آب شود . پس از آن که آب شد ، اطراف بوقلمون را در کره سرخ میکنیم و دو لیوان آب و کمی نمک در آن می ریزیم و در آن را می بندیم و حرارت را ملایم می کنیم و میگذاریم بوقلمون بپزد . در صورتی که پخته نشد کمی آب به آن اضافه میکنیم . در اواخر طبخ بوقلمون را روی پنجره ی فر قرار میدهیم و در ظرف را بر میداریم. حرارت را به 450 درجه میرسانیم گاهی از سس بوقلمون روی آن می ریزیم تا بکلی آب بوقلمون گرفته شود و بوقلمون کاملا زرین و طلایی گردد.

نکته : پس از اتمام مراحل پخت شما می توانید از انواع سبزیچات و سیب زمینی برای تزیین آن استفاده کنید.

نوش جان !

دسته بندی ها

برچسب ها
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید