چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

borek-esfanaj-panir

بورک اسفناج با پنیر

15 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم
مواد لازم برای خمیر بورک
کره - 100 گرم
آرد - 500 گرم
خمیر مایه خشک - 15 گرم
تخم مرغ - 1 عدد
شیر - نیم لیتر
نمک - به مقدار لازم
پودر رزماری - 2 قاشق چای خوری
مواد لازم برای داخل بورک
اسفناج پخته - 1 کیلو
کره - 100 گرم
سیر - 2 حبه
پنیر فتا - 250 گرم
پنیر پیتزا - 250 گرم رنده شده
تخم مرغ - 1 عدد

طرز تهیه بورک اسفناج با پنیر

طرز تهیه بورک اسفناج با پنیر:

نمک ، آرد و خمیر مایه خشک را با هم خوب مخلوط می کنیم سپس کره آب شده و پودر رزماری و یک عدد تخم مرغ را به آن اضافه و مخلوط می کنیم و بعد آرام آرام شیر را اضافه کرده ومخلوط می کنیم به مدت 15 دقیقه خمیر را ورز میدهیم تا خمیر یکدستی بدست بیاید و روی آن را نایلون می کشیم و تا خمیر به مدت یک ساعت استراحت کند.بعد از یکساعت خمیر را مجدداً ورز می دهیم و با وردنه پهن می کنیم.

اسفناج را پخته و بهمراه سیر له شده در کره تفت می دهیم و بعد روی خمیر پهن شده می ریزیم. پنیر فتا را بصورت قطعات کبریتی برش داده روی اسفناج می ریزیم در آخر با پنیر پیتزا روی آن را می پوشانیم و خمیر بورک اسفناج با پنیر را لوله می کنیم و خمیر لوله شده رامثل حلزون  گرد می کنیم وسینی فر را چرب می کنیم و بورک اسفناج با پنیر داخل سینی فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه قرار میدهیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید