کرم کاسترد قالبی
پودر کاسترد (کاستارد) را به شیر سرد اضافه...
شیر پرچرب – یک و نیم لیتر
شکر – 600 گرم
سعلب – یک و نیم قاشق غذاخوری
گلاب – نصف استکان
پودر کاکائو- 1 قاشق غذاخوری
وانیل – ½ قاشق چایخوری
زعفران – به میزان لازم
خلال پسته – 50 گرم
مغز گردو – 50 گرم
شکلات خرد شده – 50 گرم
خامه رقیق شده با شیر – 200 میلی لیتر
سینی صافی را انتخاب کرده و خامه رقیق شده را در سینی پخش میکنیم و در فریزر گذاشته تا خشک شود. شکر و سعلب را خوب با هم مخلوط میکنیم و به تدریج به شیر گرم اضافه میکنیم و هم می زنیم تا حل شود. مخلوط شیر را به سه قسمت مساوی تقسیم میکنیم :
قسمت اول – گلاب و زعفران (گرم باشد بهتر است) را به شیر اضافه کرده و هم می زنیم و داخل بستی ساز می ریزیم ، بعد از آماده شدن بستنی سنتی زعفرانی خامه خرد شده را اضافه و مخلوط می کنیم و داخل ظرف پیرکس مستطیل شکلی می ریزیم و در فریزر قرار میدهیم.
قسمت دوم – کاکائو را به شیر اضافه کرده و هم می زنیم و داخل بستنی ساز می ریزیم ؛ بعد تکه های شکلات را با آن مخلوط کرده و روی بستنی سنتی زعفرانی داخل پیرکس می ریزیم و ظرف را داخل فریزر قرار میدهیم.
قسمت سوم – وانیل را به شیر اضافه کرده و هم می زنیم و داخل بستنی ساز می ریزیم ، بعد گردو خرد شده را اضافه میکنیم و روی بستنی کاکائویی داخل ظرف پیرکس می ریزیم و ظرف پیرکس را به مدت 8 تا 9 ساعت در فریزر قرار می دهیم و بعد برش زده و سرو می نماییم.
اگر دستگاه بستنی ساز وجود ندارد ظرف بستنی را در ظرف بزرگتر که پر از یخ است قرار میدهیم و هم می زنیم و درفریزر قرار میدهیم (ظرف بستنی و ظرف یخ را با هم ) و هر 5 دقیقه از فریزر خارج میکنیم و هم می زنیم تا بستنی آماده شود. (پیشنهاد مدیر سایت)
برنامه خانه مهر – مربی آشپزی آقای رهبرنیا