چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

beryahni

بریانی (غذای اصفهانی)

4 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم

گوشت سردست یا گردن – یک کیلو
ادویه – یک قاشق سوپخوری
نان بریده شده به اندازه کف دست- 12 تکه
نمک و فلفل – به مقدار لازم

طرز تهیه بریانی (غذای اصفهانی)

گوشت سردست یا گردن که باید کمی چرب باشد و بدون استخوان را با پیاز می گذاریم تا کاملاً بپزد و آب آن بعد از پختن به خورد گوشت برود در آخر طبخ نمک و فلفل و ادویه را اضافه می کنیم . بعد از پختن گوشت را ساطوری کرده و در تابه داغ شده گوشت را پهن کرده روی آتش می گذاریم تا گوشت بریانی به روغن بیفتد. نان ها را در فر یا در تابه ای دیگر کمی برشته کرده و روی هر قطعه نان مقداری گوشت بریانی می گذاریم . نوش جان.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید