چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

bershtok2

برشتوک نخودچی

3.7 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

آرد نخودچی خیلی نرم – 1 کیلو
روغن جامد – 750 گرم
خاکه قند – نیم کیلو
هل کوبیده و الک شده نرم – 1/2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه برشتوک نخودچی

روغن را روی حرارت گذاشته تا داغ شود سپس آرد نخودچی را داخل آن می ریزیم و حرارت را کم میکنیم و مرتب هم می زنیم تا آرد کاملاً سرخ شود و رنگ آن طلایی شود . بعد مایه را از روی حرارت برداشته و خاکه قند و هل را که از الک رد کرده ایم به آن اضافه و خوب مخلوط میکنیم. در داخل قالب لوز یا یک سینی می ریزیم و با پشت قاشق آن را صاف میکنیم و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس از یخچال درآورده و برش را می زنیم و روی آن پودر پسته می پاشیم و مجدداً در یخچال قرار میدهیم تا کاملاً برشتوک نخودچی سرد و خودش را بگیرد.

نکته : میتوان حدود 100 گرم شکلات را به روش بن ماری آب نمود و 1 یا 2 قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کرد و روی برشتوک ریخت.

نکته: میتوان 1 قاشق پودر کاکائو را به خاکه قند و هل اضافه و به آرد سرخ شده اضافه نمود تا برشتوک نخودچی ، رنگ تیره تری داشته باشد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید