کیک بلوبری
برای تهیه کیک بلوبری ابتدا در یک کاسه...
طرز تهیه کیک :
سفیده را با همزن برقی زده تا پف کند سپس نیمی از شکر را به تدریج اضافه میکنیم و با همزن برقی میزنیم تا شکر در سفیده حل شود.
زرده تخم مرغ را با 80 میلی لیتر آب ولرم و مابقی شکر مخلوط کرده و با همزن می زنیم تا حجم پیدا کند و کرم رنگ شود، سپس روغن را اضافه کرده و هم می زنیم. (در زمان زدن زرده 2 یا 3 بار اطراف ظرف را با لیسک تمیز میکنیم)
آرد ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و سه بار از الک رد میکنیم و به تدریج به زرده تخم مرغ اضافه میکنیم و هم می زنیم ، سپس سفیده را به مخلوط اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی و به یک جهت هم می زنیم . سینی 30* 40 را انتخاب و کمی چرب میکنیم و کاغذ روغنی می اندازیم و مواد کیک را داخل آن پخش و صاف میکنیم و در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم. (فر را از قبل گرم میکنیم)
طرز تهیه کرم باوارین :
پودر ژلاتین را روی آب سرد ریخته و روی بخار آب قرار میدهیم تا پودر ژلاتین حل شود.
شکر را به تدریج به زرده تخم مرغ اضافه کرده و روی حرارت بخار آب قرار میدهیم و با همزن دستی هم می زنیم سپس وانیل ، پودر ژلاتین حل شده در آب و شیر که به دمای جوش رسیده را اضافه میکنیم و هم می زنیم بعد پوره توت فرنگی را اضافه و مخلوط میکنیم . مواد کرم باوارین را در دمای محیط قرار می دهیم تا دمای آن کاهش یابد بعد خامه را اضافه میکنیم و در دمای محیط قرار داده و هر از چندگاهی هم می زنیم تا دمای باوارین کم شود.
کیک را که پخته و سرد شده است را به اندازه رینگی که داریم برش زده و اطراف رینگ روی کیک برش خورده، توت فرنگی نصف شده قرار میدهیم و سپس کرم باوارین را روی آن می ریزیم و در یخچال به مدت 8 ساعت قرار میدهیم .
میتوان یک کیک دیگر به اندازه رینگ برش زده و روی باوارین گذاشت و بعد در زمان سرو روی باوارین کیک توت فرنگی را با خامه فرم گرفته تزیین نمود.
دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.