چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

bamiyeh

بامیه

2.4 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

آب – 1 پیمانه
آرد – 1 پیمانه
روغن آب کرده – 4 تا 5 قاشق سوپخوری
تخم مرغ – 3 عدد
مواد لازم شربت
آبلیمو- ½ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده – 2 قاشق چایخوری
گلاب – ¼ لیوان
آب – 1 لیوان
شکر – 3 لیوان

طرز تهیه بامیه

برای تهیه شربت بامیه ، شکر را در آب حل کرده و روی حرارت قرار می دهیم وقتی بجوش آمد و همه شکر ها در آب حل شد ، آبلیمو ، زعفران و گلاب را اضافه میکنیم پس از چند جوش که کمی شربت غلیظ شد از روی حرارت برداشته تا خنک شود.

آب و روغن را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید آرد را یک مرتبه به آب و روغن در حال جوش اضافه میکنیم چند باری به آرامی هم میزنیم تا آب کاملاً تبخیر شود و مایه سفتی بدست بیاید سپس از روی حرارت برداشته و مایه بامیه که حرارت خود را از دست داد (ولرم باشد) تخم مرغ ها را دانه دانه به مایه بامیه اضافه میکنیم و مرتب هم می زنیم تا خمیر کاملاً نرم و لطیف شود . سپس خمیر بامیه را در قیف می ریزیم و به اندازه های مورد نظر در روغن مایع داغ سرخ میکنیم کمی که برشته شد با یک کفگیر بامیه ها را پشت و رو میکنیم بعد از برشته شدن بامیه ها را در صافی ریخته تا روغن اضافه آن جدا شود ، سپس در شربت بامیه که باید خنک باشد قرار می دهیم شربت که به خورد بامیه رفت (حدوداً 15 دقیقه ) از شربت در میآوریم در صافی می گذاریم تا شهد اضافه آن جدا شود.

نکته : بامیه ها باید در روغن غوطه ور باشد.

نکته : اگر بخواهیم بامیه ها خرمایی رنگ شوند دو قاشق شکر به آب و روغن اضافه میکنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید