چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

chicken_bamieh

بامیه مرغ

9.3 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

مرغ – 300 گرم
پیاز – 1 عدد
نان تست – 4 عدد
شیر – نصف لیوان
تخم مرغ – 1 عدد
پنیر پیتزا – 150 گرم
جعفری خشک و پودر شده – 2 قاشق غذاخوری
نمک ، زردچوبه و پودر آویشن – به میزان لازم
آرد سوخاری – به میزان لازم

طرز تهیه بامیه مرغ

مرغ را با یک عدد پیاز و کمی آب روی حرارت میگذاریم تا بپزد ، بعد از پخت ، مرغ را ریش ریش میکنیم. نان تست را در ظرفی تکه تکه کرده و شیر را به آن اضافه میکنیم و کمی صبر میکنیم تا نان تست نرم شود و با چنگال آن را له میکنیم. مرغ را به همراه نمک و ادویه ها به نان تست له شده اضافه و خوب مخلوط میکنیم ، سپس تخم مرغ را اضافه و خوب به هم می زنیم در آخر پنیر پیتزا و جعفری را به مواد افزوده و بعد از مخلوط کردن به اندازه یک گردو برداشته و روی سطح صافی که آرد سوخاری را پخش نموده ایم می غلطانیم تا به شکل لوله ای شود بامیه مرغ را در روغن فراوان سرخ می نماییم.

توصیه میشود اول همه بامیه های مرغ را آماده کرده و بعد در روغن سرخ نمایید.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید