چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

bean beldohon hor

باقلا بِالدُهُن الحُر (غذای عربی)

9.3 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

باقلا (پوست اول گرفته) – 500 گرم
نان سنگک – 1 عدد
تخم مرغ – 3 عدد (برای هر نفر)
روغن حیوانی یا کره – 3 قاشق سوپخوری
نمک ، نعناء خشک و سرکه – به میزان لازم

طرز تهیه باقلا بِالدُهُن الحُر (غذای عربی)

باقلاها را با آب گذاشته تا بپزد در اواخر پخت به آن نمک اضافه می نماییم. بعد از پخت پاقلاها را از آب خارج میکنیم (بهتر است بعد از پخت پوست دوم آن را جدا کنیم) نان را به قطعات کوچک خرد می نماییم (مثل ترید) و در ظرف سرو می ریزیم و آب باقلاها را روی آن ریخته تا حدی که نرم شود. باقلاها را روی نان می ریزیم. تخم مرغ ها را در یک ظرفی شکسته و با چنگال می زنیم و در تابه می ریزم وقتی نیمرو آماده شد روی نان و باقلا گذاشته و روغن حیوانی یا کره را بعد از آب کردن روی آن ریخته و نعناء خشک و سرکه را روی باقلا بِالدُهُن الحُر می ریزیم و سرو میکنیم.

این غذا برای صبحانه سرو میگردد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • شکرانه گفته:
    منم دیدم وخوردم ولی خوشم نیمده فردا میخام برای همسرجان درست کنم چون خیلی دوستداره وبار اولمه ک میخام بپزم امیدوارم خوب بشه
  • مرتضی گفته:
    من توی عراق خوردم خیلی حال میده تجربه غذایی جدیدی بود الانم چون حوس کردم زدم اینترنت تا دستور پختشو ببینم بلکه درست کردم
  • حورا گفته:
    واقعا عالیه طعمش ادم فکرشم نمیکنه انقدر بچسبه!
  • علی گفته:
    خیلیا اولین بار که این غذا رو میبینن میخورن شاید زیاد خوششون نیاد ولی بعد چند روز دوباره حوسش رو میکنن الان که دارم تعریف میکنم دهنم واقعا داره اب میافته چون خیلی خوشمززست
    • مدیر گفته:
      امیدوارم؛ از طبخ و خوردن این غذا لذت کافی رو ببرید :)
  • ح گفته:
    وای منم خوردم خوشمزس ولی دستم به درست کردنش نمیره
  • Ali گفته:
    با مقداری روغن زیتون بی‌نظیر است
  • مرجونکش گفته:
    یکی از بهترین و متفاوت ترین صبحانه هایی ک خوردم ..البته اصلن ب ریختش نمیاد خوشمزه باشه ولی شما گول بخورید و حتمن تست کنید
  • مصطفی گفته:
    این غذا از اون غذاهائیه که طعم عالیش اصلا به ظاهر و ترکیبش نمیخوره پیشنهاد میدم امتحانش کنید
  • محسن گفته:
    خیلی عالیه این غذا
  • علی گفته:
    خیلیام تخم مرغ نمیزنن با نارنج عالیه خصوصا برای عصرونه
  • محمد گفته:
    البته میتونیم نون ها رو داخل آب بریزیم و بعد با ملاقه آنها رو خارج کنیم و در ظرف سرو بگذاریم بجای اینکه آب رو روی نونهای تلیت شده بریزیم !!!
پاسخی بگذارید