چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

بادمجان پنیری

بادمجان پنیری

340 بازدید
1 ساعت
مواد لازم

بادمجان متوسط – 3 عدد
تخم مرغ – 2 عدد
پودر سوخاری – 4 پیمانه
سس گوجه فرنگی – 6 پیمانه
پنیر موتزارلا رنده شده – 450 گرم
پنیر پارمزان رنده شده – نصف پیمانه
پودر ریحان خشک – نصف قاشق چایخوری
نمک – به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان پنیری

برای تهیه بادمجان پنیری ابتدا بادمجان ها را شسته، آنها را پوست کنده و سر و تهشان را می‌بریم. سپس به قطر نیم سانتیمتر و به صورت حلقه‌ای برش می‌زنیم. روی حلقه‌های بادمجان را نمک می‌پاشیم. پس از نیم‌ساعت استراحت به بادمجان‌ها، رطوبت آنها را به وسیله دستمال حوله‌ای آشپزخانه می‌گیریم.

تخم‌مرغ‌ها را با همزن دستی می‌زنیم و بادمجان ها را با آنها آغشته کرده و در پودر سوخاری می‌غلطانیم. در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و حلقه‌های بادمجان را کنار هم قرار می‌دهیم و به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار می دهیم (بعد از ۵ دقیقه بادمجان ها را پشت و رو می نماییم).

یک ظرف ۲۰ *۳۰ سانتیمتری را انتخاب کرده و کف آن را با مقداری از سس گوجه فرنگی می‌پوشانیم و یک لایه از حلقه های بادمجان را روی سس چیده و پنیر موتزارلا و پنیر پارمزان را روی آن می‌ریزیم و این کار را تکرار می‌کنیم (سس گوجه فرنگی ریخته روی آن حلقه های بادمجان چیده و پنیر ها را روی آن قرار می دهیم) و در آخر پودر ریحان خشک را می‌پاشیم و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد و در طبقه میانی به مدت ۳۵ دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی شود قرار می دهیم.

نکته:

  • فر را از قبل گرم می نماییم.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید