چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

بادمجان سوخاری

119 بازدید
45 دقیقه
مواد لازم

بادمجان قلمی – 2 عدد
پودر بادام – 2 فنجان
پودر فلفل قرمز – به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم
تخم مرغ – 2 عدد
روغن سرخ کردنی – به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان سوخاری

بادمجان را پوست می گیریم ، به صورت خلال درشت برش زده و در آب نمک قرار می دهیم تا تلخی آن از بین برود در آبکش می ریزیم و میگذاریم تا بادمجان ها خشک شود (میتوان با دستمال آشپزخانه هم بادمجان را خشک نمود) سپس آنها را در روغن سرخ می نماییم. در یک ظرف پودر بادام ، فلفل قرمز ، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط می کنیم و در ظرف دیگر تخم مرغ ها را شکسته و با همزن دستی به قدری می زنیم تا کف کند. خلال بادمجان را در تخم مرغ ، سپس در مخلوط آرد می غلطانیم تا آرد تمام سطح خلال را بگیرد، مجدداً در تخم مرغ آغشته کرده و دوباره در مخلوط آرد می غلطانیم . سینی فر را روغن اسپری می نماییم و خلال بادمجان ها را داخل فر می چینیم . و روی آنها روغن اسپری می کنیم در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم تا بادمجان سوخاری ترد و قهوه ای شود.

برای تهیه آرد بادام

مغز بادام را به مدت یک دقیقه در آب جوش ریخته و در ظرف را می بندیم سپس به مدت یک دقیقه در آب سرد قرار می دهیم به این ترتیب پوست قهوه ای آن به راحتی جدا می شود سپس آن را چرخ می کنیم.

نکته:

فر را از قبل گرم کنید.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید