مرغ کاراج (غذای ژاپنی)
طرز تهیه مرغ کاراج: فیله های مرغ را...
کنسرو سبزیجات(نخود، ذرت و هویج)- 1/5 لیوان
گوجه فرنگی – 2 عدد
فلفل دلمه ای – 1 عدد
کره – 30 گرم
نمک ، فلفل و ادویه- به میزان لازم
تخم مرغ -3 یا 4 عدد
گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای ها را نگینی خرد می کنیم و با ذرت ، نخود و هویج مخلوط می نماییم. تخم مرغ ها را در یک ظرف شکسته و با چنگال می زنیم سپس به آن ها نمک ، فلفل و ادویه مورد دلخواه خود را اضافه کرده و مخلوط می نماییم. تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و کره را داخل آن می ریزیم تا ذوب شود تخم مرغ ها را داخل تابه ریخته و صبر میکنیم تا پخته ولی روی آن نیم بند باشد . مخلوط سبزیجات را در نیمه تخم مرغ ها ریخته و با کمک کفگیر نیمه دیگر تخم مرغ ها را روی مخلوط سبزیجات بر میگردانیم (این کار باید به آرامی انجام شود) وقتی تخم مرغ سرخ شد به آرامی برگردانده تا طرف دیگر املت روسی نیز سرخ شود . املت آماده سرو است.
نکته:
دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.