چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

eshkene

اشکنه شنبلیله

7.1 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

شنبلیله خشک – یک قاشق غذاخوری
لپه – 4 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی – 6 عدد
آرد گندم – یک قاشق غذاخوری
سیب زمینی – یک عدد متوسط
پیاز – یک عدد متوسط
تخم مرغ – 2 عدد
زردچوبه – 1.4 قاشق چایخوری
نمک ، فلفل و ادویه و روغن – به میزان لازم

طرز تهیه اشکنه شنبلیله

پیاز خرد  شده را در روغن سرخ کرده و آرد را اضافه می نماییم و کمی تفت می دهیم زردچوبه را اضافه و کمی تفت داده و سپس شنبلیله ، گوجه فرنگی رنده شده ، لپه ، 6 لیوان آب ، نمک ، فلفل و ادویه را به مواد اضافه کرده و ظرف را بدون در روی حرارت ملایم قرار می دهیم . وقتی لپه نیم پز شد سیب زمینی نگینی خرد شده را به اشکنه شنبلیله اضافه می نماییم. تخم مرغ ها را در ظرفی دیگر خوب زده و در زمانیکه سیب زمینی و لپه پخته شد به اشکنه شنبلیله آرام آرام اضافه و با دست دیگر اشکنه را هم می زنیم تا تخم مرغ ها به هم نچسبد . اشکنه شنبلیله بعد از دو سه دقیقه آماده سرو می باشد. نوش جان.

بهتر است برای اشکنه شنبلیله لپه را یکساعت قبل خیس نماییم.

اشکنه شنبلیله بعنوان یک وعده ناهار به افرادی با انگیزه کاهش وزن پیشنهاد می گردد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید