چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

esnak

اسنک گوشت و قارچ

14 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

گوشت چرخ کرده – 300 گرم
قارچ – 200 گرم
فلفل دلمه ای بزرگ – 1 عدد
گوجه فرنگی – 2 عدد متوسط
سس گوجه فرنگی – در صورت تمایل
پنیر پیتزا – به اندازه لازم
نان تست – به تعداد مورد نیاز
روغن مایع – کمی

طرز تهیه اسنک گوشت و قارچ

گوشت چرخ کرده را با روغن مایع کمی تفت می دهیم و بعد قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه کرده و میگذاریم تا با هم کمی بپزد. برای اینکه قارچ ها جمع و سیاه نشوند چند قطره آبلیمو اضافه می نماییم. روی نان های تست کمی سس گوجه ریخته ، از مایه گوشت و قارچ و فلفل روی آن می ریزیم، گوجه فرنگی های نگینی شده و بعد پنیر پیتزا را اضافه می کنیم سپس لایه دیگر نان را روی آن گذاشته و در دستگاه ساندویچ ساز اسنک گوشت و قارچ را آماده می کنیم.

برچسب ها
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد.