چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

coconut-slice

اسلایس نارگیل و توت فرنگی

2.9 هزار بازدید
45 دقیقه
مواد لازم

کره – 180 گرم
پودر قند – 200 گرم
تخم مرغ – 2 عدد
آرد – 300 گرم
بیکینگ پودر – 2 قاشق چایخوری
مواد رویه اسلایس
مارمالاد توت فرنگی – 1 پیمانه
سفیده تخم مرغ – 4 عدد
پودر قند – 150 گرم
پودر نارگیل – 250 گرم 

طرز تهیه اسلایس نارگیل و توت فرنگی

کره نرم شده در دمای محیط را با پودر قند مخلوط کرده و با درجه تند همزن می زنیم سپس تخم مرغ را یکی یکی به مواد اضافه و به مدت 3 دقیقه با درجه تند همزن می زنیم.

بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مخلوط کره اضافه میکنیم ابتدا با لیسک و بعد با همزن می زنیم تا خمیر یکدستی که کمی چسبندگی دارد بدست بیاید.

ظرف چهارگوشی به اندازه 20*30 را انتخاب داخل آن را چرب و آردپاشی میکنیم (اضافه آرد را دور می ریزیم) مواد را داخل ظرف پهن میکنیم و داخل فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار میدهیم و سپس از فر خارج کرده و مارمالاد را روی آن ریخته و صاف میکنیم سپس سفیده تخم مرغ ، پودر قند و پودر نارگیل را مخلوط کرده و روی مارمالاد می ریزیم و مجدداً در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد و به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار میدهیم تا رویه اسلایس نارگیل وتوت فرنگی طلایی شود. بعد از سرد شدن اسلایس نارگیل و توت فرنگی آن را برش می زنیم. (فر را از قبل گرم میکنیم)

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید